29 Haziran 2016 Çarşamba

ACI...


15 yorum:

  1. iyice yaşanmaz hale gelecek bizim ülke. hele istanbul ve ankara artık korku şehirleri oldu. yazık bizim insanımıza.

    YanıtlaSil
  2. Alıştık kalabalık yerlerden korkuyo insan :( yapmak istedikleri de o ya korkutmak bizleri

    YanıtlaSil
  3. Acının fotoğrafı çekilebilseydi terörden canı yanmış insanlarla bir araya gelmek gerekirdi. Ancak o açıları göstermeye objektifler yeterli olur muydu?

    YanıtlaSil
  4. Teröre lanet edecekler, her zamanki klişe, beylik sözleri söyleyecekler ama o ışid teröristlerini ülkeye AKP nin Suriye politikası yüzünden yerleştiğini biliyoruz. Tüm sorumluluk AKP'nindir. Teröristin suçu yok mu? Elbette var ama o teröristi ülkemize getirenin suçu da var. Bu ülkede şimdiye kadar sadece pkk terörü vardı o da belli bir bölgeye hapsedilmiş, karantinaya alınmıştı, akp döneminde güneydoğudan çıktılar her yere saldıracak kadar cesaretlenip, palazlandırıldılar. (açılım saçılımlar sayesinde), ışıd diye bir terör örgütümüz hiç yoktu, onu da elleriyle getirip ülkeye bela ettiler.

    YanıtlaSil
  5. Hem bu Ülke'nin insanı hem de sektörden ve pek çok arkadaşı orada çalışan, alanda olmadığımızdan bazen mola verip zaman zaman da lacivert beyazlar içinde, mavili fular takan biri olarak..... Çoook üzgünüm....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemidemirci, seni buldum epeydir görmüyordum ya blogger sorunu (bir ara izleyici gadget bir sürü kişi eksilmişti herkesten) kimler gitti hiç anlayamadım bloglarını kapattılar sanıyor insan, sonra böyle tesadüfen rastlayınca seviniyorum..:)hemen tekrar takibe alıyorum:)

      Sil
    2. Şükür kavuşturana. Yeni gördüm mesajını. <3

      Sil
  6. acı gene gösterdi acımasız yüzünü binlerce lanetler yağdırdığımız acı geldi vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara Rabbım sabırlar versin inşallah ..

    YanıtlaSil
  7. Bir zamanlar Lübnan iç savaşını izlerdik televizyonlardan. Şimdi dünya bizi izliyor. Yazık ediyorlar bu ülke insanına. Ülkeyi bu hale getirenlere binlerce kez lanet olsun.

    YanıtlaSil
  8. Kınadılar. Dağılın !

    YanıtlaSil
  9. Allah kimseye gülerken acı çektirmesin.
    Acı ve mutluluk aynı anda yaşayan beden, hangisine nasıl dayansın ?

    YanıtlaSil
  10. 50 kişi öldü yüzlerce yaralı izleri silindi sanki hiç yaşamadılar :( çok acı maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor..

    YanıtlaSil
  11. iyi yolculuklar akşama keyifli iftarlar. araba mı otobüs mü. yollar nasıl. hangi tarafa gidiyonuz :)

    YanıtlaSil
  12. Bitirilmeli bu terör bu acımasızlıklara her haberde isyan ediyor insan

    YanıtlaSil
  13. Önceki acılarımız gibi, bu da üç güne kalmadı, geçti gitti... Olan giden canlara oldu. Gerçi imamın zırtladığı yerde cemaat ne yapsın?
    Kimse canının, varlığının kıymetli olduğunu falan sanmasın, üç kuruştan hallice çünkü :(

    YanıtlaSil